ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

SEX: Τι σχέση έχει η ζυγαριά σου με την ερωτική σου ζωή;

ti_sxesi_exi_i_zugaria_me_tin_erwtiki_sou_zwi-15-2-16
Τα παραπανίσια κιλά δεν επηρεάζουν μόνο την αυτοπεποίθηση σου, αλλά έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στη σεξουαλική σου ζωή…
Οι επιστήμονες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση σωματικού βάρους και ερωτικής διάθεσης και ερευνούν με πολύ προσοχή το συγκεκριμένο ζήτημα!
Το αυξημένο βάρος σχετίζεται άμεσα με την κακή κυκλοφορία του αίματος σε κάθε σημείο του σώματος αλλά και με τα μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης στον άνδρα, δηλαδή τους 2 σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη σεξουαλική δυσλειτουργία.
Τα νέα βέβαια είναι αισιόδοξα, αφού όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες η απώλεια έστω λίγων κιλών μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για τη σεξουαλική λειτουργία.
Πιο ειδικά έρευνες έδειξαν ότι άντρες που έχασαν 5-10% του συνολικού σωματικού βάρους τους παρουσίασαν βελτιωμένη ερωτική διάθεση, ενώ γυναίκες που μείωσαν αποτελεσματικά το βάρος τους βελτίωσαν σημαντικά και τη σεξουαλική τους ζωή.
Η απώλεια βάρους βοήθησε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα (συνεπώς και στα γεννητικά όργανα) αλλά και στην ομαλή ορμονική λειτουργία, δηλαδή σε 2 βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ερωτική ζωή του ατόμου.
faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.