ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γκουίνεθ Πάλτροου 8 κανόνες διατροφής της

gkouineth_paaltroou_8_kaanones_diatrofis-16-4-16
Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι από τις γυναίκες που φροντίζουν πραγματικά τη γραμμή και την εμφάνισή τους. Τρέφεται πολύ υγιεινά, λατρεύει τα smoothies με superfoods, δοκιμάζει συνεχώς νέα θρεπτικά συστατικά στη δίαιτά της και γυμνάζεται εντατικά, γι' αυτό και στα 43 της διατηρεί κορμί που κόβει την ανάσα. Τώρα μέσα από το βιβλίο της It's All Easy μοιράζεται με τις φαν της τις αγαπημένες της 125 συνταγές και μας προκαλεί να αλλάξουμε εντελώς τη φιλοσοφία μας. Δείτε μερικά από τα tips της.

1. Ένα ειδικό μπλέντερ για χυμούς και smoothies θα σας αλλάξει τη ζωή. Επίσης προμηθευτείτε το Spiralizer. Με αυτό θα φτιάχνετε πανεύκολα πάστα από κολοκύθι ή καρότο.

2. Το acai είναι πλέον ξεπερασμένο. Το νέο superfood ακούει στο όνομα Pitaya, γνωστό και ως «φρούτο του δράκου». Η συγκεκριμένη τροφή με το ροζ χρώμα και τη λευκή σάρκα βάζει φωτιά στο μεταβολισμό, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας.

3. Μην αγοράζετε ποτέ σαλάτες απ' έξω. Δεν είναι φρεσκοκομμένες και έχουν χάσει όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.

4. Φτιάξτε μόνες σας γάλα αμυγδάλου για να είστε σίγουρες ότι είναι υγιεινό και περιέχει μόνο τα απαραίτητα. Σε ένα μπολ με 1 λίτρο νερό ρίχνετε 300 γραμμ. αμύγδαλα και τα αφήνετε να μουλιάσουν όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα χτυπάτε τα υλικά στο μπλέντερ και σουρώνετε το χυμό.

5. Το avocado toast είναι το πιο θρεπτικό πρωινό. Σε μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή βρόμης αλείψτε πολτοποιημένο αβοκάντο και πασπαλίστε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

6. Προσθέστε στη διατροφή σας προϊόντα της ασιατικής κουζίνας, όπως φύκια, νουντλς ρυζιού και μπαχαρικά. Είναι πραγματικά θρεπτικά.

7. Ξεχάστε το φούρνο μικροκυμάτων και το delivery.

8. Χρησιμοποιήστε στα πιάτα σας και στα ντρέσινγκ αντζούγιες. Δίνουν άρωμα και έξτρα γεύση σε όλα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.