ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΟΚ - Ελεγκτής εισιτηρίων σκότωσε 32χρονη γιατί επιχείρησε να μπει στην α' θέση...

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κρατίδιο Μαχαράστρα της Ινδίας...
Η 32χρονη προσπάθησε να μπει στην πρώτη θέση του τρένου και ο ελεγκτής την έσπρωξε στις ράγες. 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη Ινδή, όταν ο ελεγκτής των εισιτηρίων ενός τρένου την έσπρωξε από την κινούμενη αμαξοστοιχία επειδή απλώς θέλησε να αλλάξει θέση.

Σύμφωνα με τις αρχές, όταν το τρένο έκανε στάση στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα, η γυναίκα προσπάθησε να πάει από την Β΄ θέση, για την οποία είχε εκδοθεί το εισιτήριό της, στην Α΄ επειδή σε αυτήν υπήρχε κλιματισμός.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,επικαλούμενα δηλώσεις αστυνομικού, καθώς το τρένο άρχισε να κινείται, ο ελεγκτής αρνήθηκε να αφήσει τη γυναίκα να μπει στην Α΄ θέση και την έσπρωξε έξω από την πόρτα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες.

Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις αρχές. Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή, ο οποίος ονομάζεται Σαμπάτ Σανούνχι, και ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.