ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απίστευτο! 56χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν έξω από κατάστημα...

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά η ασφάλεια στον Αποκόρωνα Χανίων. Πρόκειται για τον τραυματισμό ενός 56χρονου που ενώ βρισκόταν έξω από κατάστημα δέχτηκε ... πυροβολισμούς! 

Ο 56χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 36χρονος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι πυροβολισμοί ήταν για τον 56χρονο ή απλά έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται μπροστά στο κατάστημα που είχε μπει στο στόχαστρο των δραστών. Αυτά τα στοιχεία και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται τώρα η προανάκριση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πάντως η σύλληψη του 36χρονου έφερε στο φως ολόκληρο οπλοστάσιο...

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη, χθες (26.05.2014) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 56χρονου.

Ειδικότερα, χθες (26.05.2014) τα ξημερώματα σε περιοχή του Αποκόρωνα, άγνωστο άτομο αποβιβάστηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο αριστερό πόδι τον 56χρονο (ο οποίος βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο καταστήματος), στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο ανωτέρω όχημα διαφεύγοντας, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η εν λόγω αξιόποινη πράξη διαπράχθηκε από 36χρονο ημεδαπό.

Άμεσα αναζητήθηκε ο 36χρονος, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• 2 πιστόλια,
• 2 γεμιστήρες,
• 236 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
• 4 κυνηγετικές καραμπίνες,

• δίκαννο,
• 5 αλεξίσφαιρα γιλέκα και
• μαχαίρι με μήκος λάμας 10cm.

Ο 56χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.