ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αλβανοί έκλεβαν τα ρούχα από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων χρησιμοποιόντας ειδικές ...(ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, έξι Αλβανοί, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι έκλεβαν...
ρούχα από καταστήματα γνωστής αλυσίδας, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Έμπαιναν σε καταστήματα ενδυμάτων και αφού έκλεβαν διάφορα ρούχα, τα οποία έβαζαν σε ειδικά διαμορφωμένες σακούλες, έτσι ώστε να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός μηχανισμός, τα μετέφεραν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που στάθμευαν σε κοντινό σημείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πειραιά, από τον Οκτώβριο του 2013, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά.

Τα μέλη της σπείρας, είχαν προμηθευτεί σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων, που επένδυαν εσωτερικά με αλουμινόχαρτο, για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός συναγερμός στα ρούχα κατά την έξοδό τους από το κατάστημα και τη μεταφορά τους στα αυτοκίνητα.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων ενδυμάτων, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.   
newsit.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.