ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ένοπλος εκτελεστής στον Καναδά σκότωσε 3 αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους 2 - Κλειδωμένοι στα σπίτια τους οι κάτοικοι της περιοχής [videos - photos]

Ένοπλος εκτελεστής στον Καναδά σκότωσε 3 αστυνομικούς
Η αστυνομία στο New Brunswick της ανατολικής ακτής του Καναδά έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός οπλισμένου άντρα. 
Νωρίτερα, ο δράστης είχε ανοίξει πυρ εναντίον αστυνομικών, σκοτώνοντας τρεις και τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο ακόμα. 

Ο δράστης έχει αναγνωρισθεί ως ο 24χρονος Justin Bourque από το Moncton και θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος. Για το λόγο αυτό η αστυνομία έχει κάνει έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, καλώντας επίσης τους οδηγούς να μένουν μακριά από την περιοχή όπου η αστυνομία διεξάγει την έρευνα για τον εντοπισμό του υπόπτου.

Η φωτογραφία του δράστη τον δείχνει να κρατά δύο όπλα και να είναι ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. 

Ένοπλος εκτελεστής στον Καναδά σκότωσε 3 αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους 2
Σε αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε από γειτονικό σπίτι την στιγμή της επίθεσης του 24χρονου, φαίνεται μια οικογένεια που παρακολουθεί τρομοκρατημένη το περιστατικό, ενώ ακούγονται οι πυροβολισμοί εναντίον των αστυνομικών!


Ο δήμαρχος του Μόνκτον, πόλη 70.000 κατοίκων, Ζορζ Λεμπλάν επανέλαβε την έκκληση των αρχών προς όλους τους πολίτες, καλώντας τους να είναι "προσεκτικοί και να ακολουθούν τις συστάσεις της αστυνομίας, η οποία εργάζεται σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες".

Ο δήμαρχος συνέστησε σε όσους δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, να πάνε σε φίλους ή κοντά στην οικογένειά τους όπου και να "παραμείνουν μέχρι νεωτέρας".

"Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των πεσόντων αστυνομικών και των συναδέλφων τους. Η γενναιότητά τους και οι ενέργειές τους απόψε θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας. Είναι μια πολύ δύσκολη νύχτα για την κοινότητά μας. Παραμείνετε ήρεμοι αλλά σε εγρήγορση. Είμαι βέβαιος ότι η αστυνομία θα αποκαταστήσει σύντομα την ειρήνη και την τάξη", τόνισε.

Ένοπλος


Ένοπλος εκτελεστής στον Καναδά σκότωσε 3 αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους 2

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.