ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σεμινάριο Έντιμης Συμπεριφοράς στον Παναθηναϊκό...

Με την επίσκεψη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τους νεαρούς παίκτες των ... ομάδων υποδομής Κ17 και Κ20 που διενεργήθηκαν από τη Διεθνή Διαφάνεια-Ελλάδος σε συνεργασία με τη Super League, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου! ».

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και στις 18 ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και εκπαιδεύτηκαν 659 παίκτες Κ17 & Κ20, σύμφωνα με το superleaguegreece.net.

«Η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση, ιδίως των νεαρότερων παικτών, αποτελούν βασική πτυχή της πρόληψης . Το πρόγραμμα αυτό προσπάθησε να κάνει κατανοητό στους νεαρούς παίκτες τους κινδύνους και τις συνέπειες των προσυνεννοημένων αγώνων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία τους έναντι του φαινομένου και στη θωράκιση της ακεραιότητας του αθλήματος », τονίζει ο Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος .

Στόχος του προγράμματος ήταν η ανάπτυξη δράσεων πρόληψης και εκπαίδευσης κυρίως της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς απέναντι στους κινδύνους του παράνομου στοιχήματος και του εθισμού στον τζόγο, μέσα από την αξιοποίηση ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού υλικού και τη συζήτηση γύρω από πραγματικά γεγονότα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρθηκε πληροφοριακό υλικό στους παίκτες και ένας εκπαιδευτικός οδηγός στους προπονητές, ενώ παρουσιάστηκε και η νέα διαδικτυακή εκπαιδευτική εφαρμογή ποδόσφαιρο integrity.gr, που αποσκοπεί να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά έναντι του φαινομένου με ψυχαγωγικό τρόπο.

Μπες στο www.football -integrity.gr και παίξε μπάλα έντιμα, αποφεύγοντας παγίδες και κερδίζοντας βαθμούς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.