ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Χυλόπιτα» από Δένδια σε Σαμαρά!!

samaras dendias
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
Ένα μεγάλο «μυστικό» κρύβεται πίσω από την...αιφνιδιαστική στοχοποίηση του Νίκου Δένδια από το site antinews, το οποίο θεωρείται τοάτυπο «δημοσιογραφικό όργανο» της ομάδας Σαμαρά και έχει αναλάβει το έργο της στοχοποίησης κατά καιρούς όσων δεν είναι αρεστοί στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό ή στους «πιστούς σωματοφύλακες». 

Η πραγματική αιτία της στοχοποίησης Δένδια δεν είναι το γεγονός ότι απέφυγε να χειροκροτήσει… όρθιος και με θέρμη τον Αντώνη Σαμαρά στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ (όπως του καταλόγισε το antinews!), ούτε (μόνο) η πρώτη του θέση στην Β’ Αθήνας, που ανησύχησε πολλούς ή η συνάντησή του με τον Κώνστα Καραμανλή. Η πραγματική αιτία ήταν η «χυλόπιτα» που έριξε στον Α. Σαμαρά! 

Και εξηγούμαστε: Ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε την παραμονή της συνεδρίασης της ΚΟ τον Νίκο Δένδια στο γραφείο του στη Συγγρού και του ζήτησε να δεχθεί να αναλάβει την αναβαθμισμένη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, που με τη συγχώνευσή της με την Γραμματεία Προγράμματος, θα γινόταν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, το κεντρικό όργανο παραγωγής πολιτικής της ΝΔ. Παράλληλα, αν ο Νίκος Δένδιας δεχόταν, θα συμμετείχε και στο νέο διευρυμένο Όργανο που σχεδιάζει ο Πρόεδρος της ΝΔ με τη συμμετοχή των «κορυφαίων» στελεχών. Όμως, ο πρώτος σε σταυρούς στην Β΄Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα Βουλευτής της ΝΔ, απάντησε στον Α. Σαμαρά ότι χωρίς να έχει γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και ειλικρινής ανάλυση των αιτίων της ήττας, τα προβλήματα δεν λύνονται με αναθέσεις αξιωμάτων και ότι δεν αποδέχεται την θέση.

Στον πρόεδρο της ΝΔ είναι προφανές ότι δεν άρεσε η απάντηση, ειδικά μετά το «ναι» προ εβδομάδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση για την θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, καθώς πολύ θα ήθελε να είχε σαν ασπίδα τη σχετική ανακοίνωση κατά την συνεδρίαση της Κ.Ο. Και από τότε άρχισε ο «πόλεμος» εναντίον Δένδια με τον γνωστό στη Συγγρού τρόπο… 

Πηγή:
tokentro.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.