ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες!!

xionia
Οι περιοχές στις οποίες θα ενταθούν οι χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες θα είναι τα νότια τμήματα της Θεσσαλίας, προς την Μαγνησία, όλη η Στερεά Ελλάδα ενώ έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Αιτωλοακαρνανία, στην Πελοπόννησο και στα βόρεια τμήματα της Αττικής. 

Τα χιόνια θα σταματήσουν στη Μακεδονία και στην Ηπειρο, όμως θα ενισχυθούν σημαντικά οι άνεμοι οι οποίοι θα φτάσουν τα 10 μποφόρ. Αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ορεινή Αττική η χιονόπτωση έχει ήδη ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα ενώ στα βόρεια προάστια αναμένεται να το «στρώσει» μέχρι το πρωί. 

Παράλληλα επικρατούν πολικές θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να δείχνει τους 0 βαθμούς Κελσίου.

Τα χιόνια και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα ενώ βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Πέμπτη.



Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική

Προβλήματα και χιόνια σε όλη τη χώρα
Στα λευκά έχουν ντυθεί περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και Κεντρικής Ελλάδας προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις ενώ και στην Αττική τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. 

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θήβας από το 4ο χλμ στην περιοχή της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα.

Παράλληλα οι ισχυροί άνεμοι έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Αττική με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμα και στους 0 βαθμούς Κελσίου. Ηδη τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Πάρνηθα, την Πεντέλη και τον Υμηττό.

Στον Αγιο Στέφανο και στη Δροσιά έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια. Μέχρι και τα ξημερώματα, το χιόνι θα έχει φτάσει στο Μαρούσι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

Νοτιότερα και ειδικά στο κέντρο της Αθηνας θα έχουμε χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα στις γύρω ορεινές περιοχές.

Άγιος Στέφανος Αττικής:

Ιπποκράτειος Πολιτεία Αττικής:



Οι θερμαινόμενοι χώροι της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίαςΘερμαινόμενους χώρους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Αττικής έχει ανοίξει η Περιφέρεια Αττικής μέχρι την Τετάρτη καταρχήν, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών.
 
Συγχρόνως, έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να διατηρήσουν προσβάσιμο το οδικό δίκτυο, που βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των πολιτών. 

Οι θερμαινόμενοι χώροι που θα λειτουργήσουν ανά Περιφερειακή Ενότητα στην ιστοσελίδα:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=6280&Itemid=357

πηγη:real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.