ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Προσοχή: Άμα τους γνωρίζετε πρέπει να τρέξετε αμέσως στην αστυνομία...Δείτε γιατί! [photos]Προσοχή: Άμα τους γνωρίζετε πρέπει να τρέξετε αμέσως στην αστυνομία...Δείτε γιατί! [photos]
Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών μελών της σπείρας, που... έκανε απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς νεκρών, έδωσε η αστυνομία.

Πρόκειται για τους τρεις άνδρες, ηλικίας 46, 50 και 58 ετών, μέλη της σπείρας που πλαστογραφούσε αστυνομικές ταυτότητες, πληρεξούσια και λογαριασμούς Οργανισμών θανόντων και δικαιούχων εν ζωή τραπεζικών λογαριασμών από τους οποίους έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Οι συλληφθέντες είναι:

Ο Αναστάσιος Ροφούζος, του Μηνά και της Κωνσταντίνας, που γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα.

rofouzos
Ο Θωμάς Τσιαλμάνης, του Χριστόδουλου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1969 στο Περιστέρι Αττικής.

tsialmanis

Ο Ελευθέριος Διαμαντής, του Αθανασίου και της Μαριάνθης, που γεννήθηκε το 1957 στον Πειραιά Αττικής.

diamantis
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απάτης κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, τελεσθείσα και σε απόπειρα, με σκοπό οφέλους και πρόκληση ζημίας άνω των 150.000 ευρώ, η οποία στρέφεται σε βάρος Ν.Π.Ι.Δ., πλαστογραφίας με χρήση από κοινού και μη, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια με σκοπό οφέλους άνω των 150.000 ευρώ, η οποία στρέφεται σε βάρος Ν.Π.Ι.Δ., καθώς και άμεση συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476685 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.