ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αίτημα Διώτη να μην καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο.!

diwtis
Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη

Αίτημα να μην καταθέσει ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου από το οποίο κλήθηκε ως μάρτυρας υπέβαλε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης δήλωσε στο δικαστήριο. Ο κ. Διώτης επικαλέστηκε το ότι είναι κατηγορούμενος και συγκεκριμένα, ότι έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τους χειρισμούς του σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ. 

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αν δεν ήταν διαδικαστικό το θέμα - δηλαδή αυτός μη πολιτικό πρόσωπο και ο Γ. Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργός- θα ήταν κατηγορούμενος στην ίδια δίκη και δεν θα ήταν δυνατό να είναι ταυτόχρονα μάρτυρας και κατηγορούμενος.

Η εισαγγελέας του δικαστηρίου κυρία Δημητρίου απέρριψε τις αιτιάσεις του Ιωάννη Διώτη προτείνοντας να καταθέσει και να κρίνει ο ίδιος σε τί μπορεί να απαντήσει και σε τι όχι.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου συντάχθηκε με την θέση του Ιωάννη Διώτη ότι δεν μπορεί να εξεταστεί ως μάρτυρας τι στιγμή που είναι κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση ( λίστα Λαγκάρντ).

Νωρίτερα η Εισαγγελέας του δικαστηρίου κ. Ξένη Δημητρίου πρότεινε στο δικαστήριο να δοθούν στο δικαστήριο πλήρη στοιχεία για τους ελέγχους σε όλες τις λίστες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ( Λαγκάρντ, Λουξεμβούργο και λοιπές) και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αποφανθεί.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.