ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν 18 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.!

exixniastikan klopes sth ktiti
Δεκαοχτώ υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων καθώς και τρεις απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου εξιχνιάσθηκαν από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας που είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, και ηλεκτρικές συσκευές αξίας άνω των 80.000 ευρώ.

Ειδικότερα, μετά τη διάρρηξη σε σπίτι 44χρονου όπου εκλάπησαν χρήματα, κοσμήματα, φωτογραφική μηχανή και έγγραφα, αδιευκρίνιστης χρηματικής αξίας και ύστερα από τη σχετική προανάκριση προέκυψε ότι δράστες είναι δύο, ηλικίας 23 και 27 χρονών.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται με ΙΧ αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. 

Τότε οι δύο, προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα, ωστόσο, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή τους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 27χρονος κατά το χρονικό διάστημα, από τον Ιανουάριο 2015 έως και την 25η Μαρτίου του 2015, είχαν επιπλέον διαπράξει άλλες δεκαεπτά κλοπές- διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής, σε σπίτια του Ηρακλείου από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κά, συνολικής αξίας άνω των 80.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.