ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Subaru XV με 168 ευρώ τον μήνα

subaru XV
Του Σπύρου Ρέκκα

H Subaru ανεβάζει ταχύτητα και δημιουργεί νέες ευνοϊκότερες συνθήκες για να αποκτήσουν περισσότεροι οδηγοί τα ξεχωριστά τετρακίνητα ιαπωνικά μοντέλα. 

Η Πλειάδες Motors, ο νέος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ένα καινούργιο και ευέλικτο προωθητικό πρόγραμμα για το Subaru XV 1.6 με μηχανικό κιβώτιο.
 
Η μηνιαία δόση είναι μόλις 168 ευρώ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να αποκτήσουν το Subaru XV 1.6 με το μηχανικό κιβώτιο με 3 διαφορετικές προτάσεις: Χρηματοδότηση με άτοκο διακανονισμό: 50% προκαταβολή και έως 50 άτοκες δόσεις. Χρηματοδότηση με πολύ χαμηλό επιτόκιο 0,95%, προκαταβολή από 30% και έως 72 δόσεις. 

Με αγορά τοις μετρητοίς παρέχεται έκπτωση 2.000 ευρώ. Με τη χαμηλότερη δόση να ξεκινά από 168 ευρώ τον μήνα, το Subaru XV γίνεται εξαιρετικά προσιτό και όντας ετοιμοπαράδοτο αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο προγραμματισμού των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. 

Είτε αφορά τους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών, είτε τους surfers που αναζητούν την πιο απομονωμένη και... ανεμοδαρμένη παραλία, το Subaru XV με το μηχανικό κιβώτιο (και με κοντές σχέσεις) αποτελεί το ιδανικό μέσο.

Επίσης διατίθεται το Subaru Forester, ενώ ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ολοκαίνουργιου Outback. Το πολυτελές τετρακίνητο Outback 2.0 ντίζελ, απόδοσης 150 ίππων, εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic. 

Ενα σύστημα συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης για άνετη οδήγηση, βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομική λειτουργία. 

Διαθέτει μεγάλους χώρους και άψογη κατασκευή. Αρχική τιμή 45.450 ευρώ με απόσυρση. Νέα έκθεση στη λεωφόρο Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι. 


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.