ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Η κυβέρνηση εκτελεί σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ευρώπη»

boridis_300_190
«Ναι στην Ευρώπη, Ναι στη Δημοκρατία, Ναι στην Ελλάδα», αυτή θα είναι η απάντηση της Κυριακής από όλους τους Έλληνες πατριώτες, τόνισε από το βήμα της Ολομέλειας ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, κατηγορώντας με σφοδρότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι εκτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο να βρεθεί η χώρα μας εκτός Ευρώπης.

«Εκτελείται ένα οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από τις ρητορείες της αντινεοφιλελεύθερης Ευρώπης, της άλλης Ευρώπης που οραματίζονται και του δήθεν ευρωπαϊσμού. Στην πραγματικότητα μάς οδηγούν σε μία ψήφο που νομίζουν ότι θα πραγματώσουν το γνωστό σχέδιό τους. Πιο σχέδιο αυτό; Να βρεθούμε εκτός Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Βορίδης διεμήνυσε: «Σας λέμε, λοιπόν, ότι ο κόσμος σας κατάλαβε πάρα πολύ καλά. Και την Κυριακή θα δώσει την απάντησή του. Και η απάντησή του θα είναι: «Ναι στην Ευρώπη, Ναι στη Δημοκρατία, Ναι στην Ελλάδα».

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε προς τους παριστάμενους υπουργούς το ερώτημα «γιατί δεν απέρριψε η ίδια η κυβέρνηση την πρόταση των εταίρων αφού είχε την εντολή;», «τι είναι εκείνο που την ανάγκασε, αφού είχε την εντολή, να μην εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα, ποιος την εμπόδισε;». 

«Σας έλειπαν τα χρήματα, τα 12 δισ. που ήταν το προεκλογικό πρόγραμμα και άλλα 22 δισ. που ήταν οι ανάγκες της χώρας. Αλλά το ξέρατε από την αρχή. Και από κει που ιπτάμεθα στον ωραίο κόσμο της Αριστεράς, φτάσαμε στο απόλυτο αδιέξοδο» επισήμανε ο κ. Βορίδης.

Και τώρα, όπως τόνισε, η κυβέρνηση ζητάει στην πραγματικότητα από τον ελληνικό λαό να εγκρίνει την έξοδό του από την Ευρώπη. Ταυτοχρόνως, διερωτήθηκε τι σημαίνει η αναφορά του πρωθυπουργού «θα σεβαστώ το αποτέλεσμα;», για να συνεχίσει «αν πει δηλαδή ναι στη συμφωνία, θα έρθετε εδώ να την ψηφίσετε; Πώς θα το κάνετε αυτό;», και να προσθέσει «Όχι, κύριοι. Τις παραιτήσεις σας, εδώ».

Ο κ. Βορίδης είπε πως δύο είναι τα ζητούμενα του δημοψηφίσματος, που ουδόλως σχετίζονται με συμφωνίες ή μη: «Ναι στην Ευρώπη, όχι στην κυβέρνηση».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.