ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάνος Γαβράς: Δεν δίνω σημασία στα ειρωνικά σχόλια

gabras-300x190
Τα ειρωνικά σχόλια που γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς για όσους Έλληνες προσπαθούν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, ενοχλούν τον Μάνος Γαβράς;

«Δεν δίνω σημασία στα ειρωνικά σχόλια. Δεν τα διαβάζω καν. Υπολογίζω μόνο ανθρώπους που κάνουν πράγματα και που έχουν πετύχει σε αυτά, γιατί από αυτούς έχω να πάρω και να μάθω. 

Το να κάθεται κάποιος να βρίζει και να ειρωνεύεται είναι εύκολο και μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε από οπουδήποτε, ακόμα και από μια καφετέρια. Κάθεται και γράφει τα δικά του, σε μπλογκ, σε μέσα... 

Ο άλλος όμως που δίνει τη μάχη του στο εξωτερικό για οποιονδήποτε λόγο, αυτός μόνο ξέρει τι περνάει. Σημασία για μένα έχει η προσπάθεια, όχι το αποτέλεσμα. 

Εννοείται πως αν έρθει και αυτό ακόμα καλύτερα, καλοδεχούμενο. Οπότε δεν κάθομαι να χαλιέμαι τώρα για το τι λέει ο καθένας. 

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που γυρίζουν δεξιά κι αριστερά και λένε διάφορα χωρίς να έχουν κάνει τίποτα στο εξωτερικό ή χρησιμοποιούν ένα ταξίδι έξω για να δώσουν τροφή σε δημοσιεύματα. 

Κάπως έτσι ίσως να μας παίρνει όλους η μπάλα. Αλλά ούτε και αυτό έχε σημασία, γιατί τελικά ο χρόνος και η δουλειά του καθενός αποδεικνύουν τα πάντα. 

Αν σου πω ότι την άλλη εβδομάδα θα πάω στο φεγγάρι, όταν δεν θα πάω δεν θα το καταλάβεις. Ετσι κι εδώ. Ο χρόνος δείχνει τα πάντα. Και τα έργα του καθενός» τόνισε στο Τηλέραμα.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.