ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Πριν από το δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για πρόγραμμα»

merkel-300x190
Η πόρτα για διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα ήταν και παραμένει ανοικτή, όμως δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για νέο πακέτο διάσωσης πριν από το δημοψήφισμα τόνισε μεταξύ άλλων η Ανγκελα Μέρκελ στην ομιλία της στη γερμανική βουλή.

«Χθες το βράδυ λάβαμε μία αίτηση του Αλέξη Τσίπρα, την έλαβε ο κ. Ντάισελμπλουμ με την παράκληση για ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα. Οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup διαβουλεύτηκαν επί αυτού. 

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση ενημερώθηκε, περιμένουμε τώρα τι θα γίνει με το δημοψήφισμα. Πριν από το δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για περαιτέρω πρόγραμμα βοήθειας και δεν γίνεται να υπάρξει μια τέτοια συζήτηση χωρίς εντολή νέα της γερμανικής βουλής γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε νομική βάση πλέον», τόνισε χαρακτηριστικά η γερμανίδα καγκελάριος.




Η κ. Μέρκελ τόνισε πως όπως οι Ελληνες έχουν δικαίωμα να διενεργήσουν δημοψήφισμα, έτσι και οι άλλες 18 χώρες έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν, ενώ υπογράμμισε πως ο καλός ευρωπαίος δεν είναι αυτός που κλείνει συμφωνία με κάθε κόστος.







real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.