ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

O γιος του Χριστόφια νέος γ.γ. της νεολαίας του ΑΚΕΛ

xristofias-300x190
Ο Χρήστος Χριστόφιας, γιος του τέως γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ και προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εκλέχτηκε ομόφωνα γενικός γραμματέας της ΕΔΟΝ, της νεολαιΐστικης οργάνωσης του κόμματος. Η εκλογή θεωρείται από πολλούς ως «το πρώτο βήμα» για την ανέλιξη στην ηγετική πυραμίδα του ΑΚΕΛ.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Δημήτρης Χριστόφιας αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, αλλά εκλέχτηκαν ο γιος του Χρήστος και ο γαμπρός του, Νίκος Μούδουρος. Ο νέος γενικός γραμματέας της ΕΔΟΝ σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα και διετέλεσε πρόεδρος και οργανωτικός γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας, αλλά και μέλος του ΔΣ της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας.

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2007, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2009 και διετέλεσε μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Λευκωσίας- Κερύνειας. Από το 2010 μέχρι το 2012 διετέλεσε γραμματέας του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ, από το 2012 μέχρι το 2014 Κεντρικός Μαθητικός Υπεύθυνος της ΕΔΟΝ και στη συνέχεια, από το 2014 μέχρι το 2015 Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.