ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κόλπος Κοραλλίων: Έσοδα μισού εκατομμυρίου το 2013...

Πάφος: Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο ευρώ τα έσοδα του Δήμου Πέγειας κατά το καλοκαίρι του 2013 από την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων ενώ φέτος εκφράζεται η εκτίμηση ότι ο Δήμος θα μπορούσε να διπλασιάσει τα έσοδα του. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, ο Δήμος Πέγειας προωθεί τη λειτουργία νέων υπηρεσιών προς τους λουόμενους όπως η άμεση αγορά και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, όπως  κρεβατάκια και ομπρέλες, με στόχο την αναβάθμιση της παραλίας του Κόλπου των Κοραλίων.
Ο Δήμαρχος Πέγειας, Νεόφυτος Ακουρσιώτης,  δήλωσε πως στην παραλία του Κόλπου των Κοραλίων θα εγκατασταθούν επίσης πρόσθετες ντουζιέρες και πλαστικοί διάδρομοι για να διευκολύνουν την πρόσβαση των λουομένων στην περιοχή, ενώ θα δημιουργηθεί παιχνιδότοπος.
« Στόχος μας, είναι  η προώθηση του προϊόντος και η αύξηση των εσόδων της Τοπικής Αρχής», τόνισε. « Η διαχείριση της παραλίας του Κόλπου των Κοραλίων γίνεται από λειτουργούς του Δήμου Πέγειας, τόσο για την εξοικονόμηση χρημάτων όσο και για να αποφευχθεί η παύση υπαλλήλων του Δήμου ως πλεονάζοντος προσωπικού».
Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου
Πηγή: philenews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.