ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι απίστευτες ατάκες της Emma Thompson και ο ορκισμένος της εχθρός που ακούει στο όνομα... "Twitter"

Η 55χρονη ηθοποιός Emma Thompson έχει έναν ορκισμένο εχθρό, το Twitter, αλλά και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα...

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, εκμυστηρεύτηκε όλους τους φόβους και τις ανησυχίες της σχετικά με τη νέα γενιά που ξοδεύει όλο και περισσότερο χρόνο «κολλημένη» μπροστά στο κομπιούτερ, κάτι που σύμφωνα με την ίδια θα φέρει το τέλος!

Μιλώντας στο Vanity Fair, ξεκίνησε επιθετικά κηρύσσοντας πόλεμο στο Twitter, «αντί να πραγματοποιήσω την εγγραφή μου και να ασχολούμαι με το Twitter, προτιμώ να κάθομαι στην καρέκλα του οδοντίατρου για το υπόλοιπο της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με την Thompson να εξαπολύει ακάθεκτη, θεωρίες συνωμοσίας: 

«Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα να βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένη. Μόνο ο Θεός γνωρίζει ποιες θα είναι στο μέλλον οι συνέπειες όλης αυτής της μανίας. Εγώ εύχομαι ο καθένας μας να καταλάβει πως όλο αυτό είναι ένα τεράστιο πείραμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είμαστε σαν ένα τεράστιο γκρουπ από χαμστεράκια που τρέχουν στη ρόδα» ανέφερε και συνέχισε δριμύτερη:

«Σε μια περίοδο 25 ετών, ίσως ολόκληρη η σημερινή γενιά να εξαφανιστεί, στα ξαφνικά. Να πεθάνουν όλοι την ίδια μέρα! Τότε θα αναρωτηθούμε: "Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί;" Μα, τι άλλο; Ήταν συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα! Κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει αυτή τη καταστροφή που έρχεται, γιατί απλούστατα δεν ενδιαφέρει κανέναν»

Η Emma Thompson είχε μια ακόμα απίστευτη απάντηση στο ερώτημα αν βάζει το όνομά της στο google για να βλέπει τα όσα γράφονται στο ίντερνετ για εκείνη.

«Το να βάλει κανείς το κεφάλι του στη λεκάνη της τουαλέτας και να τραβάει συνεχόμενα το καζανάκι, είναι μια εμπειρία πολύ πιο καθαγιαστική» δήλωσε και μας αποτελείωσε...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.