ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

To Megalo φάουλ...

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης

Το MEGA επέλεξε χτες στην πρωινή εκπομπή Καμπουράκη - Οικονομέα, να... έχει ένα πάνελ όπου φιλοξενούμενοι ήταν (και) υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΑμεΑ.

Το MEGA «ξέχασε» να καλέσει από τη ΝΔ τον Νίκο Πέππα Αντιδήμαρχο Διονύσου, παρολυμπιονίκη στη ξιφασκία, ένα άνθρωπο μαχητή της ζωής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, που κάνει τιμή στην ΝΔ να τον έχει στη λίστα. Που θα έκανε τιμή στην Ελλάδα να τον έστελνε στην ευρωβουλή.

Αντί του νεαρού αξιόλογου, Νίκου Πέππα, το Megaπροτίμησε να παρουσιάσει τον χιλιοφορεμένο Μανώλη Μαυρομμάτη, που έχει γράψει χιλιάδες ώρες στα κανάλια ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός. Να ξαναθυμήσει στην κεντροδεξιά παράταξη πως υπάρχει «πάλι» ο κ. Μαυρομμάτης ως υποψήφιος και αφού ήδη έχει διανύσει «διορισμένες» θητείες στην ευρωβουλή.

Η επιλογή Μαξίμου να στέλνει τους ίδιους και τους ίδιους στα κανάλια και να μην αναδεικνύει αυτούς που πραγματικά αξίζουν, δεν συμβάλλει στην ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Δεν κινητοποιεί την κοινωνία και τους αναποφάσιστους να επιστρέψουν στην ΝΔ. 

Κρίμα!

news4all.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.