ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δείτε τι δήλωσε ο Βαρουφάκης στο CNBC για την τρόικα

baroufakis
Να τελειώσουμε με τον βίαιο, φαύλο κύκλο του συνεχούς δανεισμού» ήταν το... μήνυμα που έστειλε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο κ. Βαρουφάκης εξήγησε τι επιδιώκει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από την τρόικα: «Η ΕΚΤ και το ΔΝΤ πρέπει να καταθέσουν τις κατανοητές τους προτάσεις προκειμένου να δοθεί τέλος στην άνευ τέλους ελληνική κρίση», είπε με έμφαση. στην εκπομπή του CNBC «Fast Money: Halftime Report».

Ο νέος ΥΠΟΙΚ ρωτήθηκε τι θα πράξει αν η Ευρωπαϊκή Ενωση επιμείνει ότι δεν κουρεύει το χρέος της Ελλάδας και απάντησε: «Δεν είναι αυτή η εντύπωσή μου. Είχα χθες, Δευτέρα, μια εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Νταϊσελμπλουμ ο οποίος έρχεται στην Αθήνα να δει τον Πρωθυπουργό και εμένα. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα βρούμε κοινό έδαφος».

Επανέλαβε δε, την άποψή του, ότι η Ελλάδα «έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς της ζητούν να δανειστεί χρήματα προκειμένου να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει, ήδη, πάρει» και κατέληξε:

«Ξέρεις (σ.σ. οι εταίροι) ότι δεν μπορώ πραγματικά να σου αποπληρώσω τα χρήματα που μου έχεις ήδη δανείσει και τώρα μου ζητάς να δανειστώ κι άλλα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.