ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φτιάχνει ο καιρός - Άνοδος της θερμοκρασίας..

kairos 10-4-15
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε σήμερα Μ. Παρασκευή. Λίγες μόνο τοπικές βροχές - μικρής έντασης- θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι βροχές θα σταματήσουν σε ολόκληρη τη χώρα από τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και τους 20 στη Δυτική.

Οι ιδιαίτερα ενισχυμένοι άνεμοι θα φτάνουν τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο έως και το μεσημέρι και στη συνέχεια θα εξασθενήσουν. Μόνο στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα διατηρηθούν ενισχυμένοι έως το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. 



Το Μεγάλο Σάββατο, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις κα τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν βαθμιαία άνοδο και θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 με 16 βαθμούς. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τη Κυριακή του Πάσχα, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μπoφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν περαιτέρω άνοδο και θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 με 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 16 με 18 βαθμούς.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο με τις θερμοκρασίες να σημειώνουν μικρή περαιτέρω άνοδο και τους ανέμους στο Αιγαίο να μην ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.