ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Είμαι γκαζοφωνιάς»

gkazofonias-300x190
Στα δημοσιεύματα που κάθε τρεις και λίγο την θέλουν να έχει «σφαχτεί» με την συνάδελφό της Παναγιώτα Βλαντή από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μπέσυ Μάλφα!

«Ποτέ, ουδέποτε, ποτέ αλλά είμαστε μία κομπλεξική χώρα. Όταν κάποιοι λοιπόν βλέπουν δύο ωραίες γυναίκες λένε πως αποκλείεται να είμαι αγαπημένες και να μην σφάζονται… Βαρέθηκε όμως ο κόσμος τα κίτρινα, τα βαρέθηκε» είπε χαρακτηριστικά ηθοποιός.

Παράλληλα η σύζυγος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση αποκάλυψε και μία ριψοκίνδυνη συνήθειά της που δεν είναι άλλη από το να...πατάει το γκάζι λίγο παραπάνω.Η ίδια μάλιστα θυμήθηκε και ένα περιστατικό που της συνέβη στο δρόμο όταν προσπέρασε κάποιον!

«Αυτός είδε ξανθιά οδηγό, που να πάει το μυαλό του ότι εγώ οδηγούσα μηχανή και τρέχω με 200. Τον προσπέρασα, θύμωσε, με προσπέρασε και άρχισε να φρενάρει για να μου σπάσει τα νεύρα. Δεν πρόλαβε να με δει, αφού έτρεχα με 200. Και ήταν το παιδί μαζί μου, το οποίο είναι πολύ τρομακτικό. Και σε κάποιο σημείο, αυτός δεν ήξερε τους δρόμους, εγώ τους ήξερα, έκανα ότι θα στρίψω, δεν έστριψα και έστριψε μόνος του και εξαφανίστηκε. Μ' ακολουθούσε για τσαμπουκά» εξομολογήθηκε, και πρόσθεσε: «δεν φοβήθηκα για τίποτα, δεν σκέφτηκα κάτι. Απλά ήταν ένας ανόητος άνθρωπος, ο οποίος θίχτηκε ο ανδρισμός του, επειδή μια γυναίκα τον προσπέρασε. Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό, στην οδήγηση είναι περίεργα τα πράγματα. Βεβαίως και είμαι γκαζοφονιάς, διότι δεν προλαβαίνω. Νομίζεις ότι τρία παιδιά, καριέρα, σπίτι και μαγείρεμα, όλα αυτά γίνονται με ταχύτητες φωτός. Δεν ντρέπομαι να πω ότι τρέχω. Θα με πιάσει η τροχαία τώρα με αυτό που είπα. Μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Θα αρχίσω να μην τρέχω αγαπητή μου τροχαία»

Πηγή: star.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.